Putkistosaneeraus tuo lisäturvaa

Putkistosaneeraukset

Taita -putkistosaneerauksessa uusimme kiinteistösi käyttövesijärjestelmän, sekä vesikiertoisen patteriverkoston putkistot nykyaikaisella komposiittiputkella. Kokonaispalveluumme sisältyy kohteen kartoitus, suunnitelmat, materiaalit, asennustyöt, luovutuspöytäkirjat, rahoitus ja kattavat takuut.

Uudella järjestelmälläsi on mahtava 50 vuoden tekninen käyttöikä!

Miksi putkistoja uusitaan?

Kodin putkistojen tekninen käyttöikä on materiaalista riippuen noin 30-35 vuotta. Vuotovahinkojen riski kasvaa merkittävästi, kun tekninen käyttöikä on saavutettu, lisäksi rakenteissa olevien putkistojen pienet ”tihkuvuodot” on hankalia havaita ennen kuin muissa rakenteissa tai sisäilmassa alkaa ilmetä ongelmia. Pahimmassa tapauksessa pitkään jatkunut pieni vuoto on aiheuttanut ympäröivissä rakenteissa kosteus- ja homevaurioita, joiden korjaamiskustannuksia ei vakuutus korvaa, vaan ne jäävät suurelta osin kiinteistön omistajan maksettaviksi.

Miten putkistosaneeraus tehdään?

Käyttövesi- ja lämpöverkkosaneeraukset tehdään valtaosin nykyaikaisella komposiittiputkimenetelmällä rakenteiden pintaan. Kiinteistössä voidaan asua koko remontin ajan, työ on siistiä ja nopeaa, eikä esimerkiksi tulitöitä tarvitse tehdä.

Omakotitalon käyttövesiremontti saadaan tehtyä 1-3 päivässä ja lämpöverkkoremontti 3-5 päivässä. Käyttövesiremontin yhteydessä voidaan vaihtaa ja uudistaa vanhat vesikalusteet ( hanat, altaat, suihkut jne. ) tyylikkäisiin ja energiatehokkaisiin malleihin. Lämpöverkkoremontissa vaihdetaan usein vanhojen pattereiden tilalle uudet ja tehokkaat, matalammalla menovedenlämpötilalla toimivat patterit, sekä termostaatit.

Teettämällä putkistojen saneerauksen ajoissa ennen vahinkojen syntymistä varmistat, että:

  • Kotisi on turvassa vuotovahingoilta
  • Järjestelmässäsi ei ole epäpuhtauksia
  • Säästät kallisarvoista vettä
  • Säästät energiakuluissa, kun lämmönjako toimii oikein
  • Säästät vakuutusmaksuissa uudistetulla putkistolla
  • Vakuutuksesi korvaa vahingon täysimääräisesti, jos jotain sattuu

Palvelua taitavasti

Ole yhteydessä jo tänään, asiantuntijamyyjämme ovat valmiina auttamaan teitä kaikissa kiinteistönne putkistoihin liittyvissä asioissa!

Meiltä lämmityskartoitukset taitavasti
Taitavaa asennusta

– Lämmintä Taitavasti –