Palvelut ja Tuotteet

Maalämpö

Maalämpöpumppu vaatii toimiakseen vesikiertoisen lämmönjaon, sillä lämmitetään myös käyttövesi.  Lattialämmitys, toimii erinomaisesti yhteen maalämpöpumpun kanssa, vaikka se käy kyllä myös vesikiertoisen patteriverkoston lämmönlähteeksi. Maalämpö on erittäin suosittu lämmitysmuoto sen edullisen käyttökustannuksen vuoksi.

Ilmavesilämpö

Ilmavesilämpöpumppu saa energiansa ulkoilmasta, se muuttaa ulkoilman hyötykäyttöön kodin lämmitystarpeita varten. Ilmavesijärjestelmällä tuotetaan kotiin lämmin käyttövesi sekä vesikiertoisen lämmönjaon energia. Se käy yhtähyvin niin lattialämmitys, kuin patteriverkostokoteihin. Lämmitysmuoto nostaa suosiotaan sen edullisen lämmityskustannuksensa, mutta myös hyvän hintalaatusuhteensa ansiosta.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu ja sen ulkoyksikkö yhdessä ovat jo tuttu näky kodeissamme. Yhä pumpun suosio kasvaa jatkuvasti, eikä suotta. Laitteiston asentaminen on vaivatonta ja sen käyttö on helppoa ja se säästää lämmityskustannuksissa. Lämpöä ja viilennystä saadaan tuotettua suoraan sisäyksikön kautta huoneilmaan, joten sen tehovaikutus on välittömän tuntoinen.